Direktlänk till inlägg 10 december 2012
Här är sista receptet från godisbaket med Johan och Sandra. Det är ju alltid tråkigt när det är det sista av något, men samtidigt så har jag sparat det bästa till sist faktiskt. Dom här tryfflarna var så otroligt goda! Daim och cointreau tillsammans är ju klockrent. Väl värda ett försök! När vi hade packat ihop allt sent i fredags kväll och jag skulle skjutsa hem dom igen så sa Johan: "det är så tråkigt nu att vi har gjort det här för nu är det ju ett helt år tills nästa gång". Jag håller helt med och blir så glad när han säger så. Och lovade att vi faktiskt kan påskbaka lite i år också. Kanske en ny tradition på g? Här är hur som helst receptet, från Arla denna gång.
Daimtryffel 40 bitar
1 dl vispgrädde
50 g smör
300 g mörk choklad, minst 50 % kakaohalt
1 dl Kesella kvarg, 100 %
2 msk konjak eller likör
ca 100 g daim
kakao
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 |
20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
|||
31 |
|||||||||
|