Direktlänk till inlägg 16 september 2013
Läste just i tidningen Mersmak att i New York är det väldigt inne med "cronuts" nu. Det är tydligen en korsning mellan Donut och Croissant! Kan det bli bättre?! Låter ju sjukt gott och jag hoppas att den inom en snar framtid tar sig över Atlanten och kommer hit. Det påminner mig också om att jag inte bakat två av mina stora favoriter här i livet ännu, croissanter och donuts. Det måste hända, jag växte praktiskt taget upp på donuts. Men corissanter har jag i alla fall kommit i närheten av, när jag gjorde Pain au chocolat förra året. Väldigt gott det med, perfekt fredagsfika. Å nu kliar det i bakfingrarna!! Men ikväll hinner jag inte, ska sätta mig och lära mig en massa saker nu. Och kanske tina en pain au chocolat för att hålla humöret uppe. Om någon har mer tid än jag just ikväll och är lika sugen som mig på ett bakverk så kan ju de här passa.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
|||
30 | |||||||||
|