Direktlänk till inlägg 22 april 2014

Feed back - hjälp till!

Av enkakaiugnen - 22 april 2014 22:16

 

En kaka i ugnen har funnits i tre år nu! Det är lika roligt fortfarande med bloggandet, bakandet och fotandet men jag behöver lite hjälp, så hjälp mig snälla! Jag vill helt enkelt veta vad som är intressant att läsa om här, vad sökte du efter när du hamnade här? Vad är bra och dåligt med En kaka i ugnen? Alla tips och tankar är värdefulla, man snöar lätt in i sin egen lilla verkstad när man håller på med det här och jag börjar känna ett visst sug efter en förändring...

Vilken typ av recept söker du på bloggar?

Vad är det för lite av på bloggen?

Är det för mycket av något?

Läser du texterna eller kollar du mest på bilder och recept?

Lämna en kommentar!

  

En av de första bilderna, blåbärsbullar. Bildkvalitén har i alla fall utvecklats lite! 

 
 
Ingen bild

Gabi

24 april 2014 22:02

hej! :) det är första gången jag kommenterar här:) tycker din blogg är väldigt mysig, känns "hemma" och naturlig, inte så mycket effekter hit o dit på bilderna- det är skönt :)
jag skulle gärna se lite olika recept på fyllningar, typ till cupcakesgarnering eller macaronesfyll :)
jag älskar att baka "utanför boxen", gärna utan recept, så det skulle vara kul å se lite fantasibakning eller lite fler (om det finns?!) missöden, haha jag har sett några i din kategori, tycker det är jättekul, för det blir mer personligt, alla vet att man misslyckas ibland :P
det var svårt att komma på bra förslag för varje gång jag kollar in så har du bakat en ny sak, nästan aldrig samma sak två gånger!! jättekul:) :)
tack för mig:)

enkakaiugnen

26 april 2014 00:39

Hej!
Tack snälla du för att du tog dig tid att svara, superbra att få lite idéer! Ska absolut försöka skriva mer om olika fyllningar och krämer, det är ju bra att ha som basrecept på det så att man kan variera som man vill. Ska också dela med mig av fler missöden, har varit lite för lite av det på slutet. Trevlig helg!

 
Ingen bild

Jocke

30 april 2014 22:32

Gillar din blogg för dom fina bilderna men också för den smittande texten. Det som också gör den bra är att du tar dig tid att skriva recept. Gör mig verkligen sugen på att baka. Det som intresserar mig mest är matbröd. Därför blir din blogg så härlig med inspiration till sötsaker :-).

enkakaiugnen

1 maj 2014 22:30

Tack snälla för att du tog dig tid att kommentera, jättebra att få veta vad som är bra! Det kommer två matbröd inom kort här också :) Trevlig helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av enkakaiugnen - 13 april 2024 08:39

  Sällan har våren varit så efterlängtad. Vi har haft snö i ett halvår nu, sedan 20 oktober. Efter en evighetsvinter tar vi nu alla chanser att skotta gångar i den 1 meter djupa snön som fortfarande brer ut sig på gräsmattan. Så nu kan vi röra oss ...

Av enkakaiugnen - 5 december 2021 08:46

    Ville testa en ny julkaka i år och det blev denna, en klassiker. Den är riktigt god, nästan lite som smågodis som man går och nallar av. Ganska tydlig ingefärssmak och de är väldigt lika cederpepparkakor som vi åt ofta när jag var liten ...

Av enkakaiugnen - 5 december 2021 08:40

  Det här är ett eget recept, kombinerat efter tre olika recept och det jag hade hemma. Vill helst inte använda glutenfri mjölmix när jag bakar, gillar hellre att använda bovetemjöl och havremjöl. Den är snabbakad eftersom den inte jäser, så väldi...

Av enkakaiugnen - 5 december 2021 08:21

  Ett tjockt täcke av snö som bäddar in träden och skogen runt knuten, ganska underbart faktiskt. Finns ju få saker som ger sån julkänsla som just snön och allt den för med sig. Doften av glögg är inte så tokig den heller, för julkänslans skull. ...

Av enkakaiugnen - 1 augusti 2021 10:03

  Vaniljbullar ca 30 st150 g smör1 dl strösocker1/2 tsk salt1 ägg50 g jäst   5 dl mjölk2 tsk kardemumma13-15 dl vetemjöl   Fyllning: 1-2 dl vaniljkräm, hemgjord eller marsankräm  Ca 50 g mjukt smör   Gör så här: 1. Smält smöret och ...

Presentation


Hej! Kul att du tittade in! Jag som bakar och skriver heter Lotta och älskar kakor. Både att baka och att äta! Mest av allt gillar jag kakor som går fort att göra men ändå är tokgoda! Hör gärna av dig om du undrar något, till enkakaiugnen@gmail.com.

Kategorier

Sök i bloggen

Bloggbanner afrikas horn 230 170

Länkar

Månadens sötsak

Söta saker

Senaste inläggen

Fråga mig

32 besvarade frågor

Arkiv

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>
Matbloggstoppen

Ovido - Quiz & Flashcards