Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Anna

13 oktober 2015 20:02

Kan du göra ett halloween inspirerande inlägg som visar vad man kan baka för typ av saker då? gärna något som passar att ta med på fest :)

enkakaiugnen

6 december 2015 10:48

Nu såg jag det här lite för sent, men kanske nästa år :)

 
Ingen bild

be.rosander@gmail.com

10 maj 2015 11:53

Varför går det inte att skriva ut dina recept?

enkakaiugnen

11 maj 2015 21:45

Hej!
Det vet jag faktiskt inte, men det brukar gå att kopiera dem och sedan skriva in dem i en wordfil. Fast det borde gå att skriva ut hela hemsidan också tycker jag. Ska prova själv någonting.
Mvh / Lotta

 
SR

SR

7 juli 2013 21:40

Hej
Jag såg i ett tidigare inlägg från 2012 att ni har plockat och gjort hjortronsylt. Har ni även gjort sylt på omogna hjortron eller låter ni de mogna hemma? :)

http://www.enkillemedkamera.se

enkakaiugnen

7 juli 2013 23:03

Hej!
Vi brukar för det mesta vänta med att plocka tills de är mogna, men om man vill så går det ju att plocka dem när de är röda och hårda också och lägga dem på en bricka i rumstemperatur så mognar de. Men vi har aldrig gjort sylt på omogna bär, tror inte det blir något vidare om jag får gissa. är du på hjortronjakt? :)

 
Ola Larsson

Ola Larsson

8 mars 2013 11:38

Hej Lotta!

Jag heter Ola Larsson, jag har en fråga angående ett samarbete med din blogg. Skulle det vara intressant så maila mig gärna på ola.svensson@upnorthmediagroup.com.

Tack på förhand!

Mvh,
Ola Larsson

http://www.upnorthmediagroup.com

enkakaiugnen

10 mars 2013 20:27

Hej!
Hör gärna av dig till mig och berätta mer på enkakaiugnen@gmail.com. Försökte mejla dig men adressen stämde inte.
Mvh / Lotta

 
Ingen bild

Hona

20 februari 2013 17:31

Tack så mycket för svaret! Ska prova idag igen.

enkakaiugnen

22 februari 2013 20:17

Hoppas det blev bra!

 
Ingen bild

Hona

19 februari 2013 19:12

Hej! Bakade detta bröd som det står på instruktionerna, men den var blöt igenom. Hur kommer det sig?

enkakaiugnen

19 februari 2013 19:31

Hej! Vad tråkigt! Vilket bröd var det? Kan tyvärr inte se på frågan vilket inlägg du var på när du skrev frågan, så säg vilket bröd det var så ska jag kolla vad det kan bero på.
Mvh / Lotta

 
Ingen bild

Martina

3 oktober 2012 22:02

Hej!
Jag sökte på GI- bröd och fick upp detta recept hos dig och en annan sida, så testade de. men mina vart aldrig klara trots över 1 timma i ugnen var de inte färdiga, något tips du kan ge??
MVH Martina

enkakaiugnen

4 oktober 2012 23:08

Hej! Vilka bröd är det du menar? Jag har några olika sorter, och kan inte se vilken sida du var på när du skrev frågan. Är det de hårda? Som blir lite som knäckebröd? Eller är det någon av limporna?

 
Ingen bild

Lovisa

6 september 2012 09:21

Hej! Jag undrar, äter du det du bakat? Eller det är recept du hittar på internet eller sånt du bakat förr?
Älskar din blogg!!!!

enkakaiugnen

8 september 2012 00:23

Hej! Och tack! Vad roligt att du gillar bloggen!
Jag äter inte allt jag bakar, men jag smakar alltid allting, det är ju halva nöjet :) Mycket ger jag bort, ofta till mina föräldrar eller andra frivilliga. Jag har bakat/lagat allting jag lägger upp på bloggen, så jag vet hur det smakar och hur receptet fungerade. Ibland kommer det recept jag bakat tidigare om det är något jag verkligen gillar och vill dela med mig av igen. Men det är ganska sällan. För det mesta är allting nygjort. Ha en trevlig helg!

 
patrizia blom

patrizia blom

7 juli 2012 16:10

hej jag är en tjej som gillar att backa men mest typer av kladdkakor och undrar om du vill länka mig på din underbara blogg:)??

http://patriziablo

enkakaiugnen

8 juli 2012 18:41

Hej! Roligt att du gillar bloggen! :) Försökte gå in på din också, men du har nog skrivit fel adress för sidan finns inte när jag klickar på den. Jag brukar inte länka på förfrågan men jag tar gärna en titt inne hos dig!

 
Ingen bild

Johanna Gustafsson

15 mars 2012 14:31

Hej!
Jättehärlig blogg, blir skapligt chokladsugen..Ang. Elvis Cupcakes, tror du man kan göra dem i vanliga muffinsformar och utesluta muffinsform?
Mvh Johanna

enkakaiugnen

15 mars 2012 15:52

Hej! Kul att du gillar bloggen! Man kan absolut göra dem i vanliga formar. Innan jag hade min muffinsform så brukade jag ta dubbla vanliga pappersmuffinsformar för då blir de lite stadigare och de blir inte lika platta. Hör gärna av dig vad du tyckte om dem!

Presentation


Hej! Kul att du tittade in! Jag som bakar och skriver heter Lotta och älskar kakor. Både att baka och att äta! Mest av allt gillar jag kakor som går fort att göra men ändå är tokgoda! Hör gärna av dig om du undrar något, till enkakaiugnen@gmail.com.

Kategorier

Sök i bloggen

Bloggbanner afrikas horn 230 170

Länkar

Månadens sötsak

Söta saker

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Fråga mig

32 besvarade frågor

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En kaka i ugnen med Blogkeen
Följ En kaka i ugnen med Bloglovin'

Tidigare år

RSS

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017
>>>
Matbloggstoppen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se