Direktlänk till inlägg 2 april 2011
Det här är en av våra favoriter i det lilla hushållet! Perfekt för fredagsmys med baguetter eller som förrätt med tunnbrödsstänger. Den är enkel att göra också, bara att röra ihop allt. Sånt gillar vi...igen.
Rensteksröra 4 port
1 liten röd lök, finhackad
100 g rökt renstek i små tärningar/ bitar
2-3 tsk pepparrot, finriven
1-2 msk hackad persilja
Blanda alla ingredienser och låt
stå en stund.
Salta eventuellt, om man som jag, är saltoman.
Västerbottenoststicks
Hårt tunnbröd
2 dl riven Västerbottensost
Bryt brödet i stänger och strö över osten. Grädda på en plåt med bakplåtspapper i 175 grader i ca. 6 minuter. Ät röran med hjälp av bröden
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 |
6 |
7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 |
21 | 22 |
23 | 24 |
|||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
||||
|