Direktlänk till inlägg 5 juni 2011
En av mina favoritmatbloggar heter picki picki.
Namnet kommer från en liten gullig anrättning som består av tärnade äpplen med kanel och socker som äts med tandpetare.
En dag efter middagen, i brist på den obligatoriska sötsaken till kaffet, så gjorde jag en egen pickivariant med rabarber.
Gott, somrigt och nästan nyttigt.
Picki picki med rabarber
Skala, skölj och skär rabarbern i små bitar. Krydda med kanel och socker. Finriv lite mandelmassa över.
Ät med liten gaffel eller tandpetare. Namnam!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 | |||
13 |
14 | 15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 |
29 | 30 |
||||||
|