Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011
Det är killen vid grillen, eller grabben hela dan, eller för all del mannen, myten, legenden som är upphovsman till den här pajen. Vem? Ja men Ernst så klart! Det är det första av hans recept som jag testat och om vi bara hade skurit svampen i mindre bitar och använt en lägre och vidare pajform hade det säkert blivit sådär Ernst-bra som på TV. Nu hade vi dock för stora bitar svamp och en för hög och liten pajform vilket gjorde att resultatet blev lite sådär. För mycket kantarellsmak för min del, hade gärna haft t.ex kyckling i också eller något som kunde jämna ut kantarellsmaken lite. Men det är ju jag. Sambon gillade den skarpt. Så är man ett kantarellfreak så kan det nog vara den här pajen man letar...
Eftersom Ernst paj (antagligen) blev lite bättre än våran så får han äran att berätta hur man gör också. Kolla här.
Sommarens sista uteätning? Kommer sakna balkongen i höst, men inte riktigt än...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 |
31 | |||||||
|