Direktlänk till inlägg 24 januari 2012
Nu misstänker jag visserligen att många av er som brukar vara här inne och läsa och söka efter nya bakverk och godsaker redan läst den här tidningen och gillar den lika mycket som jag. Jag blir så inspirerad av den och det nästan kliar i bakfingrarna när jag läser den. Så känner man att man behöver lite ny bak-inspiration för att man "tyckte ju det var kul att baka för några år sen" eller för att man liksom aldrig riktigt kommit igång med bakandet men hemskt gärna vill det, då är det här helt rätt tidning tycker jag. Varje nummer innehåller flera olika typer av bakverk, ofta efter tema/säsong. Det brukar vara några intervjuer också och en hel del recept och alla recept jag testat hittills har varit väldigt bra! Det är ganska grundläggande nivå på recepten och ingen avancerad bakning. Låter det spännande så har tidningen en egen hemsida nu, tidningenhembakat.se eller googla på tidningen Hembakat. Vill också understryka att det här är helt min egen åsikt och min idé att tipsa om den. Jag har inte blivit ombedd at skriva om den. Ville bara förtydliga det, vilket kanske är lite onödigt eftersom bloggen inte riktigt än nått upp i reklamnivåer. Men ändå, bara så ni vet!
Den vänstra och rosa tidningen är det senaste numret som utkom igår. Semlor, jag säger bara det!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
|||
9 |
10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|