Direktlänk till inlägg 26 juli 2012
Vi har varit ute i skogen i några dagar, därav bristen på inlägg. Men nu kommer dom! För vi har plockat massor av både smultron och hjortron så det första jag gjorde nu när jag kom hem var att testa dem i två olika muffinssorter. De recepten kommer inom kort, men först vill jag tipsa om en väldigt god och lättlagad efterrätt som vi åt i helgen. Funkar perfekt om man är i en stuga utan el och ugn. Det man behöver är hjortron, socker, vaniljkesella och en spis.
Varma hjortron med vaniljkesella 2 port
2 dl hjortron
Ca. 3 msk strösocker
250 g (en burk) vaniljkesella
Gör så här:
Värm hjortronen i kastrullen och mosa dem lite. Söta med sockret och smaka av, det ska inte vara surt men gärna lite syrligt.
Servera med vaniljkesella. Klart!
Tror det är det minst invecklade receptet nånsin här på bloggen!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|