Direktlänk till inlägg 11 april 2014
Sätt ugnen på 250 grader.
1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke (utom chokladen).
2. Tärna smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna.
3. Vispa samman ägg och mjölk.
4. Rör ner äggvispet i mjölblandningen och rör ihop till en deg.
5. Rör ner chokladen och knåda ihop till en deg.
6. Platta ut degen till en längd, cirka 3 cm tjock, på mjölat bakbord och stansa ut ringar, blommor eller liknande. Eller skär ut lagom stora bitar.
7. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla dem med uppvispat ägg och strö över råsocker.
8. Grädda i mitten av ugnen i cirka 10 minuter, tills de fått lite färg.
Servera med lite smör och ost.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|